Steun Vrienden van OLVG : samen maken we het verschil

Je kunt op verschillende manieren bijdragen aan belangrijke extra’s voor patiënten in OLVG. Je steun, in welke vorm dan ook, is van harte welkom!

Word vriend

Vrienden zijn onmisbaar. Want dankzij onze vrienden kunnen wij meer doen voor de gezondheid van Amsterdammers.

Lees meer

  Word bedrijfsvriend

Als bedrijfsvriend draag je bij aan impactvolle projecten binnen de gezondheidszorg in Groot-Amsterdam. 

Lees meer

  Schenken en nalaten

Met een schenking of nalatenschap kun je iets betekenen voor het leven en de gezondheid van anderen.

Lees meer

 

 Terug naar boven

Word vriend

Vrienden zijn onmisbaar, een vriend helpt je door dik en dun. Want dankzij onze vrienden kunnen wij meer doen voor de gezondheid van Amsterdammers.

Word ook Vriend van OLVG en doneer online of met een handmatige overboeking.

Doneer nu

Terug naar boven

  Word bedrijfsvriend

Als bedrijfsvriend draag je bij aan impactvolle projecten binnen de gezondheidszorg in Groot-Amsterdam. Je gaat een samenwerking aan met een betrouwbare, dynamische zorgorganisatie die midden in de maatschappij staat, een goede naam heeft en altijd met de zorg van de toekomst bezig is.

Bedrijfsvriend word je vanaf € 1.500 per jaar. Eén groot project omarmen? We maken graag samen een op maat gemaakt pakket voor een partnership. Als bedrijf is het fiscaal gunstig doneren aan Vrienden van OLVG, vanwege de ANBI-status van de vriendenstichting.

Meer weten?
Vraag onze brochure op of maak een afspraak.

Direct doneren?
Wil je direct een zakelijke gift doen aan stichting Vrienden van OLVG? Dat kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid, zoals een jubileum of een succes van je bedrijf. Vaak is je bedrijfsgift ook fiscaal aftrekbaar. Elke donatie helpt en komt ten goede aan nog betere zorg voor patiënten van OLVG.

Doneer nu

Terug naar boven

  Schenken en nalaten

Schenken

Alleen met steun van betrokken particulieren en bedrijven kunnen wij OLVG steunen met belangrijke extra’s en meer wetenschappelijke onderzoeken. Met een schenking draag je bij aan de zorg voor morgen die altijd doorgaat in de groeiende metropool Amsterdam.

Graag wijzen wij op een fiscaal interessante optie: de periodieke volmacht. Met een periodieke volmacht, waarbij je voor vijf jaar of langer een vast bedrag per maand of jaar schenkt, kun je het bedrag aftrekken van je aangifte inkomstenbelasting. Er moet dan wel worden voldaan aan een aantal voorwaarden en je moet een schriftelijke overeenkomst van de Belastingdienst invullen en ondertekend versturen naar stichting Vrienden van OLVG.

Steun ons als particulier, bedrijf, fonds of familiestichting. Samen kunnen wij meer betekenen voor de gezondheid van Amsterdammers.

Nalaten

Met een nalatenschap kun je iets betekenen voor het leven en de gezondheid van anderen. Door stichting Vrienden van OLVG op te nemen in je testament kun je een deel (erfstelling) of een vast bedrag (legaat) bestemmen.

Wij hebben als stichting de ANBI-status, wat inhoudt dat wij vrijstelling van successiebelasting hebben. Hierdoor komt het volledige bedrag dat aan ons nagelaten wordt, ten goede aan onze projecten.

Meer weten?

Neem contact op

De informatie op deze pagina is afkomstig van Stichting Vrienden van OLVG. Laatst gewijzigd: 29 november 2023.